Spaghetti Bolognese

de nico15 in Spaghete, 2 Iul 2012 | 6515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata porc
  • 200 g de spaghetti Barilla
  • 150 g de morcovi
  • 150 g de telina
  • 150 g de ceapa
  • 100 ml de pasta de tomate
  • 150 ml suc de tomate
  • oregano / Busuioc
  • 15 g de usturoi
  • piper alb
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese:

Taiem  legumele brunoise, dupa aceea punem o tigaie pe foc si sotam legumele in ulei, dupa care vom adauga si usturoiul taiat foarte fin.

Dupa ce avem legumele gata sotate  peste acestea vom adauga carnea si o vom sfarama  sa nu ramana aglomerari(cocoloase) lasam sa se patrunda bine, saram si piperam, adaugam  pasta si sucul de tomate, oregano si lasam sa mai fiarba, saram si piperam.

Punem apa cu sare la fiert, adaugam si putin ulei sa nu se prinda intre ele pastele, iar cand apa fierbe se adauga pastele, se lasa la fiert in conformitate cu indicatiile de pe pachet. Dupa care se scot se scurg si se clatesc.

Punem intr-un vas spaghetele si adaugam sosul peste ele, radem parmezan, gustam daca mai trebuie sa adaugam ceva o facem dupa care se vor servi. Decoram cu o frunza de Busuioc / Marar.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne tocata